SkyUp відкрив продаж квитків на міжнародні рейси

Читать на русском
Компанія почала продаж квитків до Тбілісі, Софії, Попрада та Барселони, які стартують у грудні.

Українська лоукост-авіакомпанія SkyUp запустила продаж квитків на перші міжнародні рейси.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Аvianews.com.

Зараз для бронювання доступні рейси з Києва до Тбілісі, Софії, Попрада та Барселони, які почнуть виконуватися з грудня 2018 року.

Мінімальні ціни в однин бік до Тбілісі – від 1508 грн, до Софії – від 1508 грн, до Попрада – від 987 грн, до Барселони – від 1508 грн.

SkyUp пропонує квитки економ-класу за трьома тарифами. Basic не підлягає обміну та поверненню й включає перевезення лише ручної поклажі 7 кг, Standard крім ручної поклажі дозволяє провозити одну валізу вагою до 23 кг і обмінбвати квиток зі штрафом, Flex крім послуг тарифу Standard включає можливість скасування квитка після оплати штрафу.

На початку жовтня SkyUр отримала сертифікат TCO (third country operator license) від Європейського агентства з безпеки в авіації EASA. Цей документ дає авіакомпанії право літати до 28 країн Європи, які входять до EASA, а також до чотирьох країн, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі, – Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну.

Зазначимо, компанія планувала почати регулярні рейси ще влітку, але у вересні стало відомо, що їх відклали на зимову навігацію.

Зараз перевізник виконує чартерні польоти в інтересах туроператора Join UP! із Києва (Жуляни), Харкова, Одеси, Львова та Запоріжжя на курорти Єгипту, Албанії та Туреччини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: