Авіаперевізник SkyUp розпочав свою роботу

Читать на русском
Новостворений український авіаперевізник у понеділок, 21 травня 2018 року, здійснив свій перший рейс.

Новостворений український авіаперевізник SkyUp у понеділок, 21 травня 2018 року, здійснив свій перший рейс.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства інфраструктури України.

«Сьогодні мають відбутися два перші рейси SkyUp до курортних міст Єгипту. Але нагадаю, що в планах авіакомпанії на перший рік роботи не лише виконання міжнародних чартерних перевезень, а також відкриття регулярних українських та міжнародних напрямків», – зазначив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Хотів би відзначити успішну роботу керівництва Державіаслужби, яке докладає всіх зусиль для розвитку національного авіаційного простору, максимально сприяючи роботі як національних, так і іноземних компаній в Україні. Також вітаю SkyUp зі здійсненням перших рейсів, бажаю успішної роботи», – наголосив очільник міністерства.

Як відомо, чартерні перевезення в 2018 році будуть здійснюватися з Києва, Харкова, Львова та Одеси за 16 напрямками – Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тирана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.

SkyUp визначився з базовим аеропортомНаціональний авіаперевізник SkyUp має намір базуватися в міжнародному аеропорту ім. Сікорського.

Планується, що перші внутрішні українські регулярні рейси запустяться наприкінці червня 2018 року. На першому етапі рейси заплановані за двома напрямками: Київ-Одеса, Харків-Одеса.

Міжнародні регулярні рейси в 2018 році плануються за такими напрямками: Київ-Барселона, Київ-Дубай, Київ-Ларнака.

Нагадаємо, що в грудні 2017 року авіакомпанія SkyUp оголосила про початок чартерних польотів у квітні 2018 року.

Внутрішні рейси авіакомпанія планувала почати виконувати з травня або червня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: