Український лоукостер SkyUp розпочне роботу пізніше, ніж обіцяв Омелян

Читать на русском
Український лоукостер SkyUp почне роботу в квітні, а не в березні, як обіцяв Володимир Омелян.
Володимир ОмелянСлово і Діло

Міністр інфраструктури Володимир Омелян не виконав обіцянку про те, що національний авіаперевізник SkyUp почне роботу в березні 2018 року.

Таку обіцянку він дав 14 грудня минулого року, нагадує «Слово і Діло».

Битва за Ryanair і реформа «Укрзалізниці»: як Омелян виконує обіцянкиВолодимир Омелян останні два тижні справжній ньюсмейкер – захід Ryanair, будівництво майданчика для Hyperloop. Слово і Діло аналізувало, як у міністра йдуть справи з виконанням інших обіцянок.

«Сьогодні я радий оголосити про створення нового українського перевізника SkyUp, який буде виконувати й внутрішні рейси, працювати за моделлю лоукост, а також за міжнародними напрямками. SkyUp почне свою роботу з березня 2018 року. Це компанія з 100% українським капіталом», – повідомив міністр.

Сайт авіакомпанії запрацював учора, 28 березня. При цьому в релізі SkyUp зазначено, що компанія почне польоти з квітня 2018 року. Таким чином, Омелян свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, 23 березня ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair і міжнародний аеропорт «Бориспіль» підписали спільний договір про співпрацю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: