Лоукостер SkyUp отримав дозвіл на польоти до Європи

Читать на русском
Авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат ТСО, що дозволяє здійснювати польоти у 28 країн Європейського Союзу, а також в Швейцарію, Норвегію, Ісландію та Ліхтенштейн.

Авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат ТСО, що дозволяє здійснювати польоти у 28 країн Європейського Союзу, а також в Швейцарію, Норвегію, Ісландію та Ліхтенштейн.

Як пише «Слово і Діло», про це авіакомпанія написала на своїй офіційній Facebook-сторінці.

«Авіакомпанія SkyUp пройшла процедуру ТСО, отримавши дозвіл на польоти в країни Європи! Тепер небо Європи для нас відкрито», - йдеться у повідомленні.

Ліцензія TCO (Third Country Operator Licence) - єдиний документ на відповідність нормам безпеки, що дозволяє здійснювати польоти у країни ЄС, - видається централізовано Європейським агентством з безпеки польотів (EASA).

Крім того, у компанії заявили про готовність анонсувати нові маршрути до Європи.

Нагадаємо, що у грудні 2017 року авіакомпанія SkyUp оголосила про початок чартерних польотів у квітні 2018 року. У березні SkyUp і корпорація Boeing підписали контракт на $624 млн на виробництво п'яти літаків серії Boeing 737 MAX з можливістю подальшого дозамовлення ще п'яти.

У травні SkyUp отримала сертифікат експлуатанта, що дає право на виконання рейсів. А вже у червні комісія Державіаслужби задовольнила всі заявки українського лоукостера на отримання прав на польоти за 55 регулярними та чартерними маршрутами.

Як повідомлялося, SkyUp перенесла початок регулярних лоукост-рейсів на період зимової навігації замість раніше запланованого липня 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: