Суд зняв арешт із деякого майна інвестора «Трейд Коммодіті»

Читать на русском
Апеляційний суд столиці вирішив зняти арешт із деякого майна інвестора Трейд Коммодіті, тому що воно було подароване дружині.

З деякого майна підозрюваного в причетності до розкрадання 149 мільйонів гривень Міністерства оборони України на закупівлю палива інвестор «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка зняли арешт, тому що його власником виявилася дружина.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва кілька тижнів тому за результатами розгляду клопотання адвоката дружини підозрюваного, повідомляє «Слово і Діло».

Згідно з апеляцією, деяке майно, на яке був накладений арешт за клопотанням детектива НАБУ, належить дружині Трофименка на основі договору дарування, хоча в клопотанні зазначалося, що власником є ​​сам підозрюваний.

Слідчий суддя, перевіривши матеріали поданої скарги, дійшов висновку про часткове скасування арешту майна, а саме: автомобіля марки Lexus LS 600H L 2010 року випуску, машиномісця в підземній автостоянці площею 11,7 кв. м та квартири загальною площею 136 кв. м, оскільки на момент накладення арешту вказане майно належало дружині Трофименка.

Нагадаємо, «Трейд Коммодіті» намагалося розірвати паливний договір із Міноборони.

Раніше в НАБУ отримали доступ до листування директора «Трейд Коммодіті».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: