З інвестора «Трейд Коммодіті» зняли електронний браслет

Читать на русском
Столичний райсуд зняв електронний браслет з одного з інвесторів Трейд Коммодіті, якого підозрюють у причетності до розтрати оборонних грошей.
Володимир Трофименкофото: «Слово і Діло»

З підозрюваного детективами НАБУ в причетності до розтрати майже 150 мільйонів гривень Міністерства оборони на закупівлі палива інвестора «Трейд Коммодіті» Володимира Трофименка зняли електронний браслет.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження дії запобіжного заходу, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив продовжити дію всіх судових обов'язків, проте суддя лише частково задовольнив клопотання. Таким чином, на Трофименка поклали такі обов'язки: прибувати на першу вимогу; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з фігурантами справи та здати закордонні паспорти. Водночас суд виключив носіння електронного браслета і обов'язок не відлучатися з місця проживання без дозволу правоохоронців.

Нагадаємо, суд наклав арешт на рахунки та цінні папери інвестора «Трейд Коммодіті».

Раніше суддя зняв арешт із деякого майна Трофименка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: