Інвестору «Трейд Коммодіті» повернули закордонні паспорти

Читать на русском
Столичний райсуд переглянув обов'язок здати закордонні паспорти одного з інвесторів приватної компанії, причетної до справи паливних схем у МО.
Володимир Трофименко зліва

Одному з інвесторів ТОВ «Трейд Коммодити» Володимиру Трофименку, якого підозрюють у причетності до розкрадання майже 150 мільйонів гривень Міністерства оборони на паливних схемах, повернули закордонні паспорти.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання його адвоката, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат Трофименка просила скасувати низку обов'язків, покладених на її клієнта, в зв'язку з тим, що ризики для досудового розслідування значно зменшилися. До того ж досудове розслідування детективами НАБУ було завершене.

Суд лише частково задовольнив клопотання й скасував обов'язок підозрюваного здати закордонні паспорти. Водночас суддя залишив у силі такі процесуальні обов'язки Трофименка: прибувати за першим викликом; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи й утримуватися від спілкування з фігурантами.

Нагадаємо, САП програла апеляцію щодо відсторонення підозрюваного в справі паливних схем у Міноборони.

Раніше суд відвів детектива у цій справі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: