Вдова Вороненкова прокоментувала результати розслідування щодо його вбивства

Читать на русском
Максакова поділилася своїми думками з приводу мотива свого першого чоловіка вбивати другого.

Вдова колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова вважає, що у її колишнього цивільного чоловіка Володимира Тюріна не було достатнього мотиву вбивати російського політика.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Що стосується Тюріна і його особистого мотива. Він у нього був, але недостатній для того, щоб проводити такі зухвалі дії на території іншої держави. Так, він ненавидів моє особисте життя, будь-яке, і, безумовно, Денис, якому він не те що в підметки не годився, а який з ним розмовляти не хотів... Так, зрідка, з приводу дітей. Природно, він його дратував до крайнього остраху. Цього заперечувати не можна. Просто цей мотив недостатній для того, щоб вбивати. Він просто йому був дискомфортний, але він би нічого не став робити», - зазначила Максакова.

Нагадаємо, 9 жовтня Юрій Луценко розповів про підсумки розслідування вбивства Вороненкова: за даними слідства замовником вбивства виступив підконтрольний ФСБ РФ російський кримінальний авторитет Тюрін.

Сам Тюрін через свого адвоката назвав результати розслідування «маячнею» і звинуватив у вбивстві «українських націоналістів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: