У НАБУ передумали обмежувати ознайомлення зі справою Держінвестпроекту

Читать на русском
У Національному бюро попросили не розглядати клопотання про обмеження термінів ознайомлення зі справою Держінвестпроекту.
Національне антикорупційне бюро (НАБУ)фото: «Слово і Діло»

Детектив Національного антикорупційного бюро просив залишити без розгляду клопотання про обмеження термінів ознайомлення з кримінальним провадженням про розкрадання коштів Держінвестпроекту.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Зазначене клопотання було подане детективом Національного бюро й надійшло до Солом'янського суду ще 20 вересня. Однак разом із ним детектив подав заяву про залишення зазначеного клопотання без розгляду.

Таким чином, суд відмовив у задоволенні клопотання про обмеження термінів вивчення матеріалів розслідування.

Як відомо, НАБУ затримало двоюрідного брата колишнього голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва Олександра Матковського. Після цього суд узяв його під варту. Також НАБУ заочно повідомило про підозру рідному брату Каськіва. Пізніше детективи оголосили його в розшук. Крім того, до Національного бюро сам прийшов розшукуваний фігуранта справи Держінвестпроекту.

Раніше НАБУ завершило розслідування цієї справи. За версією слідства, низка колишніх чиновників Держінвестпроекту, Держінвесткомпанії та інших осіб, у тому числі родичі Каськіва, були причетні до розкрадання 259,2 мільйона гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: