Загиблий під час стрілянини в Керчі викладач намагався зупинити стрілка

Читать на русском
Викладач політехнічного коледжу, в якому 17 жовтня студент Владислав Росляков влаштував стрілянину, намагався зупинити нападника.

Викладач політехнічного коледжу, в якому 17 жовтня студент Владислав Росляков влаштував стрілянину, намагався зупинити нападника.

Як пише «Слово і Діло», про це «Известиям» розповіли очевидці.

З'явилося відео з керченського коледжу під час стріляниниОпубліковані відео біглих повз трупи і рятувалих себе крізь вікна перелазом вчителів і дітей під час стрілянини в одному з коледжів Керчі.

За їх словами, педагог почув стрілянину і кинувся до місця події. Там він намагався зупинити Рослякова і спробував переконати його віддати зброю. Нападник вистрілив в нього впритул.

Після цього студент влаштував в коледжі вибух і наклав на себе руки. За останніми даними, в результаті атаки загинули 19 людей, 53 постраждали. За словами так званого «голови» анексованого Криму Сергія Аксьонова, 12 постраждалих залишаються у важкому стані.

На даний момент в Керчі триває упізнання. Уже встановлено особи п'ятьох загиблих.

Крім того, стало відомо, що сапери виявили в навчальному закладі ще кілька саморобних бомб. Всі вибухові пристрої успішно розміновані.

Росляков вступив до Керченського політехнічного коледжу в 2015 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: