Слідком РФ перекваліфікував кримінальну справу про надзвичайну подію в Керчі

Читать на русском
Слідчий комітет Росії перекваліфікував раніше порушену кримінальну справу про теракт в Керчі на статтю про вбивство двох і більше людей.

Слідчий комітет Росії перекваліфікував раніше порушену кримінальну справу про теракт в Керчі на статтю про вбивство двох і більше людей.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в заяві СК Росії.

Вибух у Керчі: перші відео з місця подіїЗМІ оприлюднили перші відео з місця вибуху в керченському коледжі, внаслідок якого, за попередніми даними, загинули 10 людей, понад 50 – постраждали.

«Порушена за ст. 205 КК Росії справа перекваліфікована на ч. 2 ст. 105 КК Росії («Вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом»)», - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, первинний огляд тіл говорить про те, що вони померли від вогнепальних поранень. Виходячи з картини злочину, СК попередньо вважає, що підозрюваний розстріляв людей,які перебували в коледжі, а потім наклав на себе руки.

Як повідомлялося, в коледжі в Керчі спрацював вибуховий пристрій. Загинули щонайменше 10 людей, близько 50 постраждали. На місце прибули сили і засоби підрозділів ФСБ, МВС, Росгвардіі і МНС.

Спочатку в екстрених службах можливою причиною інциденту назвали вибух газу в їдальні, але пізніше стало відомо, що вибух в Керчі розслідують як теракт.

За останніми даними кількість загиблих унаслідок теракту в коледжі Керчі збільшилась до 18, а в анексованому Криму оголосили триденну жалобу за загиблими.

Також були опубліковані фотографії підозрюваного в нападі на політехнічний коледж в анексованій Керчі.

Незабаром стало відомо, що підозрюваний у скоєнні теракту в коледжі в Керчі наклав на себе руки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: