Вибухотехніки завершили огляд будівлі коледжу в Керчі

Читать на русском
Співробітники вибухотехнічної служби завершили огляд будівлі коледжу в Керчі, в якому раніше пролунав вибух. Ніяких нових вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Співробітники вибухотехнічної служби завершили огляд будівлі коледжу в Керчі, в якій раніше пролунав вибух. Ніяких нових вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Про це передає ТАСС, пише «Слово і Діло».

У Керчі стався теракт: що пишуть у соцмережахУ коледжі Керчі (Крим) стався вибух і стрілянина. За попередніми даними, стріляв один з учнів.

«Будівлю вибухотехніки, за нашою інформацією, обстежили. Більше небезпечних предметів не було виявлено. Підозр не було, але обстежити було необхідно», - заявило джерело видання.

Нагадаємо, в одному з коледжів Керчі стався вибух. Уже відомо про 18 загиблих і понад 40 постраждалих, більшість із яких підлітки. Офіційна версія - підрив невстановленого вибухового пристрою.

Слідчий комітет РФ порушив кримінальне провадження за ст. 205 КК РФ. Пізніше його було перекваліфіковано в ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом). За попередньою інформацією, масове вбивство студентів влаштував 18-річний студент 4-го курсу коледжу Владислав Росляков. Виходячи з картини злочину, Росляков розстріляв перебували в коледжі людей, привів в дію вибуховий пристрій, а потім наклав на себе руки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: