Справа Южно-Української АЕС: один із підозрюваних ознайомився з матеріалами

Читать на русском
Один із організаторів корупційної схеми із заволодіння коштами Южно-Української АЕС повністю ознайомився зі справою.
Южно-Українська АЕС

Підприємець, один із підозрюваних організаторів схеми із заволодіння коштами Южно-Української АЕС Дмитро Лисенко повністю ознайомився з матеріалами розслідування детективів НАБУ.

Про це йдеться в ухвалі Солом'янського районного суду міста Києва, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Сергій Підгорець просив суд продовжити дію процесуальних обов'язків Лисенка, оскільки всі підозрювані не завершили ознайомлення зі справою. Крім того, прокурору необхідно буде ще скласти обвинувальний акт, що з урахуванням обсягу матеріалів потребує багато часу.

Підозрюваний та його адвокат заявили, що вже ознайомилися з усіма томами розслідування НАБУ й загалом не заперечували проти задоволення клопотання про продовження дії процесуальних обов'язків.

Вислухавши обидві сторони, суддя клопотання задовольнив і продовжив дію обов'язків Лисенка у вигляді здачі на зберігання закордонних паспортів і неспілкування з фігурантами.

Нагадаємо, САП програла касацію на скасування вироку в справі Южно-Української АЕС Валентині Пелих. Раніше суд скасував їй обвинувальний вирок. Також ключовому підозрюваному в справі Южно-Української АЕС не дістався браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: