Батьків керченського стрілка оштрафують – ЗМІ

Читать на русском
На батьків Рослякова оформлений протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків. Вони заплатять 500 рублів.
uaportal

Батьків студента Владислава Рослякова, який влаштував бійню в керченському коледжі, оштрафують на 500 рублів за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють «Известия» з посиланням на джерело.

Оприлюднили список постраждалих під час вибуху в КерчіПостраждалі були госпіталізовані до п'яти лікарень, 13 поранених після отримання медичної допомоги вирушили додому.

За словами співрозмовника видання, на батьків оформлений протокол про відповідне адміністративне правопорушення, але його вручать їм лише після похорону сина, який наклав на себе руки.

Зі статті 5.35 Кодексу про адміністративні правопорушення випливає, що батьки можуть бути покарані штрафом у розмірі від 100 до 500 рублів за невиконання або неналежне виконання обов'язків щодо утримання, виховання або навчання дітей.

Раніше батько Рослякова охарактеризував сина як виховану й неагресивну, але досить замкнуту людину. Із дитиною чоловік майже не спілкувався й в останні роки не жив разом із нею. Бабуся вбивці розповіла, що онук був добрим, а за деякий час до здійснення теракту забрав усі сімейні фотографії.

Загиблий під час стрілянини в Керчі викладач намагався зупинити стрілкаВикладач політехнічного коледжу, в якому 17 жовтня студент Владислав Росляков влаштував стрілянину, намагався зупинити нападника.

Нагадаємо, 17 жовтня пролунав вибух у Керченському політехнічному коледжі в анексованому Криму. За словами очевидців, вибух стався в приміщенні їдальні.

Загинула 21 людина, частина постраждалих перебувають у реанімації.

У СК РФ заявили, що ймовірним терористом виявився 18-річний студент цього ж коледжу Владислав Росляков. Після нападу він наклав на себе руки. Його мотиви поки не відомі.

Російські правоохоронці розслідують вибух за статтею «Масове вбивство». Прокуратура АР Крим зареєструвала кримінальне провадження за фактом терористичного акту.

Як писало «Слово і Діло», мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити роботу систем відеоспостереження в усіх школах, садках та інших навчальних закладах столиці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: