Вдалося зекономити: в Україні змінили вартість «бебі-боксу»

Читать на русском
Вартість «пакету малюка» з урахуванням комплектації і транспортування, становить 3,377 тисячі гривень, а не п'ять тисяч, як планувалося раніше.

Вартість «пакету малюка» з урахуванням комплектації і транспортування, становить 3,377 тисячі гривень, а не п'ять тисяч, як планувалося раніше.

Про це на прес-конференції у вівторок, 16 жовтня, розповів директор офісу UNOPS (Управління ООН із обслуговування проектів) Андрій Буряковський, повідомляє «Слово і Діло».

Руслан МарцінківМіський голова Івано-Франківська
Марцінків має намір з 2018 року вручати "бейбі-бокси" сім'ям, в яких народилася дитинаСказано 16 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

«Вдалося законтрактувати ці поставки за ціною 3,377 гривень 80 копійок за одну коробку. У цю вартість входить, перш за все, сама коробка, її вміст, послуги з її упаковки, пломбування та транспортуванні до складу отримання», - зазначив він.

Спочатку передбачалося, що коробка з речами для новонароджених коштуватиме п'ять тисяч гривень. Таким чином, вдалося заощадити більше 180 млн гривень. Їх спрямують на дозакупку бебі-боксів на початок 2019 року.

Основний постачальник компонентів для пакета - компанія ТК-Домашній текстиль. З цим підприємством було укладено контракт на поставку після конкурсного відбору серед шести компаній. Відзначається, що потреба країни в таких бебі-боксах на період вересень-грудень 2018 року становить 114,788 тис. штук.

Раніше міністерство соціальної політики затвердило список товарів, які будуть входити до безкоштовного «пакету малюка», котрий видається батькам при народженні дитини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: