Працівник СБУ побив патрульного в Сумах

Читать на русском
Напередодні ввечері в Сумах патрульна поліція зупинила автомобіль, за кермом якого перебував працівник СБУ.

Напередодні ввечері в Сумах патрульна поліція зупинила автомобіль, за кермом якого перебував працівник СБУ.

Як повідомляє Sumy.Today, між чоловіками виник конфлікт, під час якого силовик вдарив у око правоохоронця й зник, пише «Слово і Діло».

Як повідомив керівник сумського «Правого сектору» Сергій Супрун, причиною зупинки автомобіля із СБУшником була версія про водія з ознаками алкогольного сп'яніння.

Учасником бійки став працівник слідчого управління УСБУ в Сумській області Халимоненко. Після того, як він поїхав із місця інциденту, патрульні намагалися наздогнати порушника. Повідомляється, що СБУшник встиг доїхати додому й закрився в своїй квартирі на Кондратьєва, 138. Патрульного після бійки забрала «швидка».

Прес-секретар управління патрульної поліції в Сумській області Олег Сологуб підтвердив інформацію про травму патрульного. За його словами, авто СБУшника було зупинене на вул. Герасима Кондратьєва в районі пам'ятника афганцям. Водій мав ознаки алкогольного сп'яніння, однак замість проходження огляду, він вдарив патрульного. Як повідомила прес-секретар управління СБУ в Сумській області Олеся Рапута, інформація зараз перевіряється, і якщо буде встановлено, що це дійсно працівник СБУ, й він причетний до протиправних дій, «буде відповідне реагування згідно із законодавством».

На місці події зараз перебуває керівник управління патрульної поліції Олексій Калюжний, один патрульний автомобіль Toyota Prius і десяток правоохоронців. Водійські документи СБУшника залишилися в патрульних, і вони зараз передають їх працівникам ГУНП у Сумській області.

Раніше СБУ затримала бойовика «ДНР».

Також нагадаємо, СБУ нагрянула з обшуками до дев'яти фондових компаній.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: