СБУ затримала бойовика «ДНР»

Читать на русском
Відзначається, що після звільнення Дружківки силами антитерористичної операції, зловмисник тривалий час переховувався від українських правоохоронців.

Співробітники контррозвідки під процесуальним керівництвом Головної військової прокуратури затримали в Донецькій області бойовика терористичної організації «ДНР».

Про це повідомляє прес-служба СБУ, передає «Слово і Діло».

Оперативники спецслужби встановили, що керівник однієї з громадських організацій міста Дружківка в травні 2014 приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи в рядах терористів він брав активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції.

«Зловмисник, зокрема, організовував «несення служби» на незаконних блокпостах бойовиків, які розташовувалися в Дружківці. Також він забезпечував збройну охорону на так званих «виборчих дільницях» під час псевдовиборів на тимчасово окупованій території Донбасу», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після звільнення Дружківки силами антитерористичної операції, зловмисник тривалий час переховувався від українських правоохоронців. Співробітники СБУ затримали бойовика в одному із населених пунктів Донецької області за місцем проживання його родичів. Йому було оголошено про підозру у вчиненні злочину ч. 1 ст. 258-3 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні слідчі дії.

Також нагадаємо що екс-заступник глави Вищого госпсуду підозрюється у фінансуванні «ЛДНР».

Раніше в СБУ повідомили, як сепаратисти планували захопити південь України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: