Кличко розповів, до яких будинків уже подають гарячу воду

Читать на русском
У Києві 90 відсотків котелень, які не працювали, відновлюють роботу. Гаряча вода вже подається мешканцям Троєщини, Лісового масиву, Оболоні та Подолу.

У Києві почалося відновлення постачання гарячої води до понад 3 тисяч будинків.

Як пише «Слово і Діло», про це мер Києва Віталій Кличко розповів у Facebook.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що до 8 жовтня 2018 року киянам повернуть теплу водуСказано 28 вересня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зокрема, повідомляється, що наразі 90% котелень, які не працювали, відновлюють роботу.

«Київ нарешті отримує газ і розпочав постачання гарячої води до понад 3 тисяч будинків, де її не було кілька місяців. Ми підключили ТЕЦ-6, на більшу потужність тепер працює ТЕЦ-5. Відновлюють роботу котельні – підключили 90% із тих, що не працювали», – сказав Кличко, зазначивши, що гаряча вода вже подається мешканцям Троєщини, Лісового масиву, Оболоні та Подолу.

«Також ми починаємо технологічний процес запуску системи опалення. Планово нам потрібно не менш ніж 10 днів, щоб подати тепло до всіх будинків та установ столиці», – додав він.

Крім того, він зазначив, що «пройшовши через складний період і довівши справедливість своєї позиції, місто не втратило 1,2 мільярда гривень коштів, які намагалися стягнути за штрафи та пені приватної компанії».

Нагадаємо, 9 жовтня «Нафтогаз» підписав мирову угоду з «Київтеплоенерго» щодо боргових зобов’язань «Київенерго». Відповідна угода розблокувала можливість відновлення гарячого водопостачання в Києві. Разом із тим у НАК наголосили, що мирова угода з «Київтеплоенерго» не передбачає списання неустойки.

Раніше «Слово і Діло», писало, що Віталій Кличко не виконав обіцянку про те, що гаряча вода незабаром буде в будинках киян.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: