ЗСУ відбили атаку бойовиків в районі Авдіївки

Читать на русском
Військові Збройних сил України успішно відбили атаку бойовиків у районі Авдіївки Донецької області.

Військові Збройних сил України успішно відбили атаку бойовиків у районі Авдіївки Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці штабу ООС Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 жовтняСитуація на сході країни станом на 15 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Сьогодні (15 жовтня, - ред.) о 5:40, окупанти намагалися перевірити на пильність і міцність один із опорних пунктів Об'єднаних сил у районі Авдіївки. Дві групи окупантів будучи повністю впевненими, що приховано рухаються до позицій наших військ, підійшли на дальність ефективного ведення вогню. Пересування ворога постійно контролювалося спостерігачем Віталієм Пархомовичем, чергові вогневі засоби готувалися до відкриття вогню. Ще декілька метрів, і командир роти лейтенант Роман Санін, дає команду «Вогонь!». Підготовлений зосереджений вогонь не залишає противнику шансів. Окупанти спішно відступають», - йдеться в ньому.

При цьому додається, що деякі бойовики отримали поранення. Однак їхня кількість і характер травм не уточнюється.

Після відбиття атаки військові ЗСУ перевірили місце бою, щоб остаточно переконатися у відступі противника. Під час перевірки було знайдено ручний кулемет РПК, який за номерним урахуванням ніколи не перебував у Збройних силах України.

Нагадаємо, бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Раніше на Донбасі виявили новітню російську систему зв'язку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: