Зведення ООС: 23 обстріли, четверо українських військових поранені

Читать на русском
Бойовики вели прицільний вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Упродовж минулої доби, 14 жовтня, російські окупанти 23 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, 4 рази - із забороненого домовленостями озброєння. Від початку цієї доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, бойовики вели прицільний вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, пише «Слово і Діло».

Війна триває 4,5 роки: що Ви знаєте про АТО та ООСАТО змінило ООС, а кінця війні, яка довша за нацистську окупацію України, не видно. В нашому тесті ми зібрали питання про основні події конфлікту на Донбасі.

Позиції Об’єднаних сил потрапили під обстріли в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Катеринівка, Луганське, Новолуганське, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Новотроїцьке, Богданівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Поблизу Луганського, Новолуганського, Гнутового та Водяного російсько-окупаційні війська застосували міномети 82-го калібру.

Внаслідок бойових дій троє українських військовослужбовців отримали поранення.

За даними розвідки, протягом доби двох бойовиків знищено та чотирьох поранено.

Від початку цієї доби окупанти тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил у районі населених пунктів Авдіївка, Лебединське та Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовували. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Нагадаємо, від початку доби в неділю російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двоє військових отримали поранення.

Також стало відомо, скільки військовослужбовців ЗСУ загинули за роки незалежності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: