Стало відомо, коли Клімкін відвідає штаб-квартиру НАТО

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у понеділок, 15 жовтня, перебуватиме з візитом у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у понеділок, 15 жовтня, перебуватиме з візитом у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє сайт Альянсу.

Рада направила до КСУ зміни до Конституції за курсом в ЄС і НАТО: як голосували нардепиВерховна Рада планує закріпити в Конституції курс на ЄС і НАТО. Як за це голосували фракції та групи - на інфографіці.

«У понеділок, 15 жовтня, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зустрінеться з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним», - йдеться у повідомленні.

За результатами зустрічі не передбачається підходу до преси або прес-конференції.

Також стало відомо, що одним з питань на зустрічі буде внесення змін до Конституції України щодо закріплення стратегічного курсу країни на членство в ЄС і НАТО.

Нагадаємо, 20 вересня 2018 року Верховна Рада відправила на розгляд у Конституційний суд України законопроект №9037 про внесення змін до Конституції щодо незворотності курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

До КСУ надійшло конституційне звернення Верховної Ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: