Порошенко закликав Раду підтримати зміни до Конституції

Читать на русском
Порошенко підкреслює, що тільки інтеграція країни в євроатлантичний безпековий простір гарантує їй безпеку, незалежність і підвищення рівня життя її громадян.

Президент України Петро Порошенко закликає Верховну раду підтримати зміни до Конституції, якими закріплюється зовнішній курс на вступ в Європейський союз і НАТО.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив у ході виступу у Верховній раді з щорічним посланням, передає кореспондент РБК-Україна.

Послання Президента України до Верховної Ради УкраїниАдміністрація Президента України

Порошенко зазначив, що сьогодні Рада почне розглядати зміни до Конституції про незворотність курсу на вступ до Євросоюзу і НАТО.

«Користуючись нагодою, закликаю вас, панове депутати, підтримати цю ініціативу», - заявив Порошенко.

Нагадаємо, напередодні Порошенко заявив про впевненість, що Рада сьогодні підтримає зміни до Конституції.

«Я переконаний, що Верховна Рада України підтримає мої президентські конституційні зміни, де ми закріпимо цей шлях розвитку держави, цей цивілізаційний вибір, як європейський і євроатлантичний. Ми закріпимо його в нашій Конституції, почавши цей процес саме завтра», - зазначив він.

18 вересня парламентський комітет з питань правової політики і правосуддя підтримав законопроект про закріплення курсу України в НАТО і Європейський союз.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: