«Нафтогаз» почав поставки газу «Київтеплоенерго»

Читать на русском
Київтеплоенерго отримав газ на другу декаду жовтня і може своєчасно почати опалювальний сезон, заявили в Нафтогазі.

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз» України почала поставляти газ комунальному підприємству «Київтеплоенерго».

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 12 жовтня, повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

У КМДА розкрили деталі мирової угоди з «Нафтогазом»Столиця заплатить за боргами Київенерго 2,3 мільярда гривень, що вдвічі менше, ніж передбачалося, говорять у КМДА.

«Сьогодні НАК «Нафтогаз України» та КП «Київтеплоенерго» підписали договір на поставку газу, який базується на мировій угоді, затвердженій у середу Господарським судом міста Києва», – йдеться в повідомленні.

У «Нафтогазі» також відзначили, що згідно з угодою «Київтеплоенерго» отримуватиме газ на пільгових умовах, визначених урядом для виробників тепла, що забезпечують тепловою енергією населення та інших захищених споживачів.

Згідно з повідомленням, одночасно з підписанням договору «Нафтогаз» надав «Київтеплоенерго» номінації на другу декаду жовтня. Тому «Київтеплоенерго» має можливість відновити гаряче водопостачання в Києві й своєчасно почати опалювальний сезон.

Нагадаємо, 9 жовтня НАК «Нафтогаз України» підписав із «Київтеплоенерго» мирову угоду за боргами «Київенерго», згідно з якою «Київтеплоенерго» визнає, що є правонаступником за борговими зобов'язаннями «Київенерго».

Раніше повідомлялося, що Київрада погодилася прийняти борги «Київенерго».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: