Як мери забезпечують школи обладнанням

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує відстежувати, як мери обласних центрів виконують свої обіцянки. Раніше ми писали, як вони забезпечують міста комунальним транспортом. Сьогодні пропонуємо подивитись, як мери обласних центрів забезпечують школи обладнанням.

Варто зазначити, що такі обіцянки мери виконують досить добре, провалена обіцянка є лише у Володимира Миколаєнка. Міський голова Херсона минулого року обіцяв облаштувати їдальню в школі №35. Однак у грудні в міській раді повідомили, що це питання розглядатимуть у 2018 році.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв забезпечити у 2017 році кожну школу міста сучасними мультибордамиСказано 16 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Мер Харкова Геннадій Кернес планує до кінця року обладнати понад сто шкіл системами відеоспостереження. «У місті почнеться реалізація проекту «Безпечна школа», мета якого – встановлення відеоспостереження в усіх середніх освітніх установах Харкова. До початку нового навчального року ми встановимо камери в найбільших школах. До кінця 2018 року понад ста шкіл будуть обладнані системами відеоспостереження. В наступні роки всі без винятку ЗОШ будуть оснащені камерами», – розповів чиновник.

Руслан Марцінків пообіцяв, що місто закупить інтерактивні дошки, на це знадобиться 25 млн грн. 1 серпня міська рада Івано-Франківська ухвалила відповідне рішення. Тепер чекаємо самих дошок. Минулого року мер виконав обіцянку про нову спортивну та актову залу для школи №35. У жовтні там був введений в експлуатацію новий корпус, де облаштували бібліотеку, актову та спортивну залу.

У 2016 році мер Житомира Сергій Сухомлин пообіцяв обладнати всі школи комп'ютерними класами. «Сподіваюся, що за два роки ми утеплимо всі школи й садки нашого міста, щоб наші діти відчували себе комфортно. Плануємо цьогоріч обладнати всі школи комп'ютерними класами, тому виділяємо 5 мільйонів гривень на закупівлю комп'ютерів для шкіл», – заявив він. У підсумку за рахунок міського бюджету були закуплені 326 комп'ютерів і всі школи отримали 1-2 комп'ютерних класи, ще близько 300 комп'ютерів отримають за державною програмою. Таким чином, Сухомлин з обіцянкою впорався.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, меру Черкас Анатолію Бондаренку повідомили про новий підозрі в зловживанні владою, що спричинило тяжкі наслідки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: