Мепарішвілі не виконав обіцянку допомогти з облаштуванням артезіанської свердловини в Білій Церкві

Читать на русском

Народний депутат України Хвіча Мепарішвілі провалив обіцянку посприяти у вирішенні питання облаштування артезіанської свердловини на вулиці Леваневського в Білій Церкві, залучаючи місцеву владу та комунальні організації.

Таку обіцянку він дав 30 вересня 2017 року під час зустрічі з жителями вулиці Леваневського в Білій Церкві, нагадує «Слово і Діло».

«А ще люди дуже просили про вирішення надзвичайно актуальної для них проблеми з постачанням питної води, а саме облаштувати на вулиці артезіанську свердловину. Пообіцяв їм своє максимальне сприяння в цьому питанні, до вирішення якого залучатиму безпосередньо місцеву владу та комунальні організації міста», – написав нардеп на своїй сторінці в Facebook.

У Білоцерківській міській раді на запит «Слова і Діла» повідомили, що в період із вересня 2017 до 1 жовтня 2018 року народний депутат Хвіча Мепарішвілі безпосередньо до виконавчого комітету міської ради з проханням облаштувати артезіанську свердловину на вулиці Леваневського не звертався.

Оскільки нардеп мав намір для вирішення зазначеного питання залучати безпосередньо місцеву владу й не зробив цього, обіцянку вважаємо невиконаною. При цьому звертаємо увагу, що виконання цього зобов’язання не належить до компетенції народного депутата, проте фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони в публічному просторі.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Мепарішвілі дав 27 обіцянок, з яких 7 виконав, а 4 – провалив.

Нагадаємо, Мепарішвілі не подав до Верховної Ради законопроект «Про взаємовідносини Києва та Київської області».

Також ми писали, що в Білій Церкві від депутата так і не дочекалися освітлення й «лежачих поліцейських» на двох вулицях з інтенсивним рухом транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: