Мепарішвілі не подав до Ради законопроект «Про взаємовідносини Києва та Київської області»

Читать на русском
Нардеп провалив обіцянку зареєструвати в Раді проект закону, який визначить чіткі межі між столицею та областю.

Народний депутат України Хвіча Мепарішвілі провалив обіцянку подати до Верховної Ради законопроект «Про взаємовідносини Києва та Київської області».

Таку обіцянку він дав 27 квітня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Насамперед головним завданням закону «Про взаємовідносини Києва та Київської області» є визначення межі між столицею та областю. Адже це питання не вирішене й сьогодні. Особливо це стосується «першої лінії» сіл та селищ навколо Києва. Яскравим прикладом є спільна Кільцева дорога та багато другорядних питань, які виникають між областю та містом, починаючи від сміттєвих звалищ і закінчуючи робочими місцями», – заявив Мепарішвілі, додавши, що «після детального вивчення закон буде поданий на голосування до Верховної Ради».

На наш запит щодо того, коли ж обіцяний законопроект буде зареєстрований у парламенті, нардеп не відповідає. Станом на травень 2018 року в реєстрі Верховної Ради про подані до парламенту законопроекти немає зареєстрованого Хвічею Мепарішвілі згаданого проекту закону. Отже, обіцянку нардепа вважаємо невиконаною.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Мепарішвілі дав 27 обіцянок, з яких лише 5 виконав, а 3 – провалив.

Раніше ми повідомляли, що в Білій Церкві вже півроку чекають від депутата освітлення та «лежачих поліцейських» на двох вулицях.

Законотворча діяльність Ради: хто активніше за всіх працював у квітні – на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: