У Білій Церкві вже півроку чекають від депутата освітлення й «лежачих поліцейських» на двох вулицях

Читать на русском
Мепарішвілі обіцяв допомогти жителям вулиць, що потерпають від транзитного трафіку, але поки що це замість нього робить влада Білої Церкви.
Хвича МепарішвіліФото з відкритих джерел

Депутат Верховної Ради, член фракції «Народного фронту» Хвича Мепарішвілі за понад 7 місяців так і не допоміг жителям двох вулиць Білої Церкви, що потерпають від надмірного транзитного трафіку через відсутність кільцевої дороги, з освітленням, дорожніми знаками та обмежувачами швидкості.

Йдеться про вулиці Таращанську та Колгоспну (нині – Селянську), розташовані на околицях Білої Церкви, пише «Слово і Діло».

29 березня Мепарішвілі зустрічався з мешканцями вулиць і особисто переконався в тому, що ті справді страждають від великої кількості вантажівок, які через відсутність об’їзної дороги прямують прямо повз їхні будинки, тоді як вулиці не пристосовані для такого інтенсивного руху – занадто вузькі, через що нерідко автомобілі їдуть прямо тротуарами, до того ж упритул до вулиць розташовані житлові будинки.

Тоді народний депутат пообіцяв допомогти вирішити цю проблему на місцевому рівні, встановивши «лежачі поліцейські» та дорожні знаки, й сприяти будівництву об’їзної дороги в Білій Церкві. Також під час тієї ж зустрічі Мепарішвілі запевнив місцевих жителів, що на вулицях відновлять освітлення.

«Пообіцяв своє максимальне сприяння в питанні будівництва кільцевої дороги, яка потрібна місту так, як серцю аорта. А поки що на рівні місцевої влади будемо порушувати питання встановлення дорожніх знаків і «лежачих поліцейських» на вулицях Колгоспній (Селянській – ред.) і Таращанській», – сказав тоді парламентар.

На жаль, через півроку з гаком ознак виконання цих обіцянок «Слово і Діло» не виявило. На запити порталу Мепарішвілі не відповідає. Коли ж аналітики сайт звернулись із запитом щодо цього питання до Білоцерківської міської ради, отримали відповідь, з якої випливає, що депутат у вирішенні обох зазначених питань, принаймні на місцевому рівні, участі не бере. Разом із тим, як розповів «Слову і Ділу» мер районного центру Геннадій Дикий, у 2017 році на вулиці Селянській було замінено 453 м кабелю та 18 світильників. Аналогічні роботи на Таращанській не проводились, як і роботи зі встановлення нових дорожніх знаків і «лежачих поліцейських» на обох вулицях.

Додамо, що Мепарішвілі має в досьє 19 обіцянок, 6 з яких він усе ж таки виконав. Ще 11 на цю мить перебувають у процесі виконання. В рейтингу відповідальності Верховної Ради він на 200-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: