На Донбасі загинули двоє українських військових – штаб ООС

Читать на русском
У зоні бойових дій на Донбасі протягом поточної доби, 10 жовтня, загинули двоє українських військових.

У зоні бойових дій на Донбасі протягом поточної доби, 10 жовтня, загинули двоє українських військових.

Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 жовтняСитуація на сході країни станом на 10 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення на позиції в районі Бахмутськой траси. Під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку двоє військовослужбовців Об'єднаних сил через спрацювання ворожого вибухового пристрою загинули», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що бойовики відкривали прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил у районі населених пунктів Кримське, Золоте, Майське, Красногорівка, Старогнатівка, Гнутове і Лебединське.

«Опорні пункти наших військ поблизу Майського були обстріляні з мінометів 120-го калібру, а позиції біля Гнутового - з мінометів калібру 82 мм. Крім того, по захисникам Кримського і Майського ворог вів вогонь із озброєння бойових машин піхоти, а по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Золоте і Гнутове - з протитанкових ракетних комплексів. Також по захисникам Гнутового вівся снайперський вогонь», - додали в штабі.

Нагадаємо також, що Нацгвардія заявляє про запобігання диверсії на Донбасі.

Раніше повідомлялося, ОБСЄ зафіксувала майже 200 танків бойовиків на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: