ОБСЄ зафіксувала майже 200 танків бойовиків на Донбасі

Читать на русском
На окупованому Донбасі зафіксовано майже 200 танків, гармати і артилерійські системи бойовиків, розміщені з порушенням ліній відведення.

На окупованому Донбасі зафіксовано майже 200 танків, гармати та артилерійські системи бойовиків, розміщені з порушенням ліній відведення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 жовтняСитуація на сході країни станом на 4 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як зазначається, українська сторона СЦКК з посиланням на дані місії ОБСЄ повідомляє про фіксацію 180 танків і близько сотні гармат та артилерійських систем бойовиків, які розміщені за межами ліній відведення.

Так, 4 жовтня поточного року в Свободному були зафіксовані три танки невстановленого типу, в Бугаївці – 44 танки, а також гаубиці, гармати, артилерія, в Шимшинівці – 11 танків, у Круглику – 61 танк, у Мирному – 18 танків та артилерія, в Мануйлівці – 43 танки.

«Таким чином, кмітливі «шахтарі» разом викопали зі своїх диво-шахт щонайменше 180 одиниць самих лише танків. А щоб забезпечити їх пальним, вочевидь, відкрили й власні нафтові родовища», – йдеться в повідомленні.

В Україні набув чинності закон про продовження особливого статусу Донбасу.

Раніше повідомлялося, що у Франції, США та Канаді прокоментували рішення Верховної Ради про продовження дії особливого статусу Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: