Українського політв'язня Гриба переведуть у СІЗО

Читать на русском
В РФ запланували проведення повторних слідчих дій українського політв'язня Павла Гриба етапують з Ростова-на-Дону в Краснодар.

Російські правоохоронці запланували проведення повторних слідчих дій українського політв'язня Павла Гриба етапують з Ростова-на-Дону в Краснодар.

Як пише «Слово і Діло», про це 5 жовтня батько українця Ігор Гриб заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

Павло Гриб не отримує в тюрмі необхідних ліків. РФ залишилася в Середньовіччі?20-річному Павлу Грибу, попри рідкісне захворювання, відмовляються надавати відповідні ліки

«Буквально тільки що я отримав інформацію від адвоката. Павло буде переведений назад в Краснодар, в слідчий ізолятор Краснодара для проведення повторних слідчих дій», - повідомив він.

За словами батька Гриба, слідчі дії будуть проходити 17-18 жовтня в Краснодарі.

«Відбудеться або вже відбувається етапування в Краснодар», - додав він.

Раніше повідомлялося, що суд у Ростові-на-Дону залишив Павла Гриба під вартою до 20 грудня. У Росії Гриба звинувачують у тероризмі. Гриб повністю заперечив у суді пред’явлені йому обвинувачення.

Раніше радник президента Росії, голова ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайло Федотов підтвердив факт припинення голодування Олегом Сенцовим, який відбуває покарання в російській в'язниці.

За ці майже три місяці він пережив кілька криз голодування, однак припинити протест відмовлявся.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: