«Реклама» Ситника: Березенко прокоментував натяки директора НАБУ

Читать на русском
Заступник голови БПП Сергій Березенко заявив, що не має відношення до будь-якої розклеювання реклами на засобах транспорту як і його сім'я.
Сергій Березенко

Заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко не почув від директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника конкретних звинувачень про свою причетність до появи компрометуючої його реклами на лайтбоксах у Київському метрополітені.

Про це він заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна».

«Я не почув чіткого звинувачення в словах пана Ситника. Він натякнув, що я маю відношення до зовнішньої реклами і мені дуже цікаво, чому він дозволяє собі, як керівник НАБУ, оціночні судження, що робить чи не робить народний депутат», – сказав Березенко.

Також нардеп запропонував Ситнику, публічно надати докази того, що він причетний до реклами в метро, ​​якщо у нього вони є. Березенко заявив, що після цього він отримає право оскаржити це в судовому порядку і захистити свою честь, гідність і ділову репутацію.

Політик запевнив, що «жодного відношення до будь-якого розклеювання на засобах транспорту, ні я, ні моя родина не має відношення до цієї кампанії».

«Якщо є якась протилежна інформація, то я звертаюся до НАБУ, перевірте зараз детально і публічно, вийдіть до журналістів і скажіть, що є конкретні факти, що до цього має відношення народний депутат Сергій Березенко, і тоді я буду за це відповідати. На сьогоднішній день це просто голослівні висловлювання», – додав нардеп.

Нагадаємо, у НАБУ прокоментували рекламу з Ситником. Водно, у компанії-власниці лайтбоксів відмовилися коментувати рекламу з директором НАБУ в метро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: