Каплін не вимагав відставки Реви під час Погоджувальної ради у Верховній Раді

Читать на русском
Нардеп Каплін не виконав обіцянку вимагати відставки Реви на кожній Погоджувальній раді й під час своїх виступів у парламенті.
Сергій Каплін

Народний депутат України Сергій Каплін не виконав обіцянку про те, що на кожній Погоджувальній раді, під час своїх виступів у Верховній Раді, на телебаченні вимагатиме відставки міністра соціальної політики Андрія Реви.

Таку обіцянку він дав 11 вересня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Якщо депутати не знаходять аргументів, чому ми маємо залишити Реву на посаді, то ми маємо одноголосно його прибирати. Я буду вимагати на кожній Погоджувальній раді, в усіх своїх виступах у Верховній Раді, а я є одним із найактивніших нардепів, які захищають позицію простих людей, скрізь на телебаченні. Якщо потрібно буде, будемо виводити на вулиці профспілки вимагати відставки Реви», – заявив Каплін.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Чергова Погоджувальна рада Верховної Ради відбулася 1 жовтня 2018 року. Однак, згідно зі стенограмою, Сергій Каплін ані словом не обмовився про необхідність звільнення міністра соціальної політики Андрія Реви. Хоча до цього моменту такі заяви звучали від нього на погоджувальних засіданнях. З огляду на те, що депутат не дотримав слова, обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Каплін дав 164 обіцянки, з яких 41 виконав, а 63 – провалив.

Раніше ми писали, що Каплін найчастіше ініціює звільнення міністрів та інших чиновників.

Хто з політиків наобіцяв більше всіх у вересні – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: