План роботи парламенту: ратифікації угод та пом'якшення довічного позбавлення волі

Читать на русском
Верховна Рада в середу, 3 жовтня, розгляне ратифікацію і законопроект про заміну довічного позбавлення волі більш м'якшим покаранням з пропозиціями президента.

Верховна Рада в середу, 3 жовтня, розгляне ратифікацію і законопроект про заміну довічного позбавлення волі більш м'якшим покаранням з пропозиціями президента.

Про це свідчить план роботи Ради на 3 жовтня, опублікований на сайті парламенту, пише «Слово і Діло».

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 2-5 жовтняВерховна Рада України цього тижня планує розглянути закон про мову та соціальні законопроекти.

Депутати мають намір розглянути ратифікацію фінансової угоди з Європейським інвестиційним банком щодо модернізації «Укрзалізниці», ратифікацію угоди з Катаром про взаємний захист інвестицій.

Також планується внести зміни до угоди з Туреччиною про уникнення подвійного оподаткування. Повторно з пропозиціями президента планують розглянути законопроекти про заміну довічного позбавлення волі більш м'яким покаранням, а також про право засуджених на відбування покарання за місцем проживання до засудження або за місцем проживання близьких родичів.

Далі на розгляді - проекти постанов про рекомендації парламентських слухань та кілька законопроектів у першому читанні. У другій половині дня депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Нагадаємо, у вівторок, 2 жовтня, Рада змінила правила екстрадиції іноземців.

Також повідомлялося, що Рада ввела штрафи за незаконне використання назви і символів Нацполіції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: