В Одеській області спалах сибірської виразки

Читать на русском
На Одещині з діагнозом сибірська виразка ушпиталили 5 осіб. Діагностована шкірна форма захворювання. Стан хворих оцінюється як стабільний.

П'ять осіб ушпиталили в Саратському районі Одеської області з діагнозом «сибірська виразка».

Як пише «Слово і Діло», про це «Думській» повідомили в районній раді.

В Україні запровадили нові правила оформлення лікарнянихТепер оформлена заява-розрахунок може бути передано роботодавцем і прийнято Фондом в електронному вигляді з цифровим підписом.

Відзначається, що в районі проходить екстрене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Місцеве видання, посилаючись на джерела в лікарні, пише, що в людей діагностована шкірна форма захворювання, їхній стан оцінюється як стабільний.

Відзначається, що сибірська виразка реєструвалася в регіоні 11 років тому, рознощиками були тварини.

Сибірська виразка (карбункул злоякісний, антракс) – особливо небезпечна інфекційна хвороба сільськогосподарських і диких тварин усіх видів, а також людини.

Раніше в Дніпрі зафіксували новий випадок ботулізму.

Також недавно ботулізм діагностували в двох чоловіків у Сумській області.

Як писало «Слово і Діло», в Україні з 1 жовтня набули чинності зміни в порядку фінансування Фондом соціального страхування України роботодавців для надання ними працівникам допомоги з тимчасової непрацездатності, з вагітності та пологів, на поховання, а також деяких виплат постраждалим на виробництві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: