Неділя на Донбасі: 6 обстрілів, жертв немає

Читать на русском
Протягом поточної доби, 30 вересня, з 7 до 18 годин російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню.

Протягом поточної доби, 30 вересня, з 7 до 18 годин російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляють в прес-службі Операції об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 вересняВід початку поточної доби окупанти обстріляли позиції ОС біля Водяного - втрат серед бійців ЗСУ немає.

При цьому заборонене Мінськими угодами озброєння супротивник не застосовував.

Днем бойовики відкривали прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Катеринівка, Піски, Павлопіль, Гнутове і Лебединський. У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на супротивника, змушуючи його припинити обстріл.

У ході бойових дій втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. Відзначається, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил.

Нагадаємо також, на Донбасі під час обстрілу бойовиками майорських 28 вересня місцева жителька отримала дотичне кульове поранення голови. Постраждала перебуває в лікарні.

Раніше стало відомо, що пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули 37 тисяч чоловік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: