Бойовики обстріляли Майорськ, поранена жінка

Читать на русском
На Донбасі під час обстрілу бойовиками Майорськ 28 вересня місцева жителька отримала дотичне кульове поранення голови. Постраждала перебуває в лікарні.

На Донбасі під час обстрілу бойовиками Майорськ 28 вересня місцева жителька отримала дотичне кульове поранення голови. Постраждала перебуває в лікарні.

Про це повідомив Спільний центр по контролю і координації припинення вогню (СЦКК), передає прес-центр штабу Операції об'єднаних сил в Facebook, пише «Слово і Діло».

Ситуація в ООС: за місяць зафіксовано понад 700 обстрілівУ зоні проведення ООС на Донбасі за місяць було зафіксовано 724 обстріли бойовиків. Загинули сім українських військових.

«28 вересня 2018 близько 18:15 бойовики збройних формувань РФ здійснили обстріл Майорську із застосуванням стрілецької зброї. В результаті обстрілу на вулиці Кільцевій, 10б за місцем свого постійного проживання отримала дотичне кульове поранення голови місцева жителька. Постраждала перебуває у Бахмутській центральній районній лікарні», - йдеться в повідомленні.

Крім того, незаконні збройні формування відкривали вогонь по Новолуганському з артилерії калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм. Українська сторона СЦКК зафіксувала факти влучень боєприпасів у технічні споруди. В результаті обстрілу пошкоджено дах одного з приміщень для утримання тварин.

На місці обстрілу був виявлений один снаряд калібру 122 мм, який не розірвався, а також фрагменти мін калібру 120 мм. Крім того, 28 вересня прикордонники повідомили про обстріл населеного пункту Гнутове. На місці було зафіксовано дев'ять воронок від влучень снарядів калібру 122 мм, а також пошкодження від вибухів снарядів у повітрі. Також були виявлені місця влучень боєприпасів, що не вибухнули. На ділянці працюють сапери. Постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Нагадаємо, пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули 37 тисяч чоловік.

Також відзначимо, раніше спостерігачі ОБСЄ зафіксували обстріл житлового кварталу в Майорську.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: