Лінію розмежування на Донбасі за добу перетнули понад 45 тисяч громадян

Читать на русском
Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік  збільшився. Через пункти пропуску на Донбасі прослідувало майже 6 тисяч транпортних засобів.

Контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ), що на лінії розмежування на Донбасі, протягом минулої доби, 28 вересня, перетнули понад 45,3 тисячі громадян.

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України, передає Слово і Діло

Зазначається, що минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік збільшився у порівнянні з попереднім днем.

Загалом через КПВВ прослідувало 45,3 тисячі осіб та 5,8 тисячі транспортних засобів.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів: Майорське - 20/30; Мар’їнка - 0/40; Новотроїцьке - 0/30; Гнутове - 10/20.

Нагадаємо, 28 вересня 2018 року бойовики провели провокаційний обстріл біля КПВВ Гнутове, в якому ще не закінчився пропуск громадян. Понад 50 цивільних громадян, які на той час перетинали лінію розмежування, були евакуйовані в укриття. Ніхто не постраждав.

Додамо, протягом минулої доби бойовики 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників, четверо військових поранені.

Раніше, спостерігачі спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі заявили, що у Донецькій та Луганській областях зафіксовано близько 134 вибухів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: