Середа на Донбасі: 3 обстріли, втрат не допущено

Читать на русском
У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення щодо здійснення вогневого впливу на супротивника, змушуючи його припинити обстріл.

Незаконні збройні формування в середу, 26 вересня, з 7:00 до 18:00, здійснили три обстріли позицій українських військовослужбовців у зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 вересняСитуація на сході країни станом на 26 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Протягом поточної доби, з 7 до 18 годин російські окупаційні війська три рази порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене мінськими угодами, не застосовувалося. Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил за добу не допущено», - йдеться в звіті.

Днем противник відкривав прицільний вогонь із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях об'єднаних сил в районі населених пунктів Гнутове, Водяне та Лебединське.

У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення щодо здійснення вогневого впливу на супротивника, змушуючи його припинити обстріл. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об'єднаних сил.

Раніше було підраховано, скільки киян загинуло на Донбасі.

Нагадаємо, на Донбасі бойовики відкрили вогонь по мирним жителям, є поранені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: