У Києві перекрили центр міста і під'їзд до вокзалу

Читать на русском
Внесено зміни в роботу наземного пасажирського транспорту, маршрут якого проходить за місцем події.

У Києві на вихідних 29-30 вересня обмежили рух автотранспорту в центрі міста через форуму Право на життя.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, пише Слово і Діло.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що Хрещатик буде відремонтовано влітку 2019 рокуСказано 27 вересня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Зокрема, з 12:00 до 12:40 пройде хода за маршрутом: Бессарабська площа - вул. Хрещатик - Майдан Незазежності, а о 15:00 на Майдані пройде форум.

Так, з 00:00 29 вересня по 1:00 30 вересня введена заборона руху транспорту на вул. Хрещатик від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської, на вул. Богдана Хмельницького до вул. Пушкінської і на вул. Прорізній до вул. Хрещатик.

29 вересня буде заборонено рух транспорту в прилеглих кварталах з 08:00 до 14:00 на вул. Хрещатик від Бессарабської площі до вул. Богдана Хмельницького, з 06:00 до 17:00 - на вул. Архітектора Городецького до вул. Заньковецької, з 11:30 до 17:00 - на вул. Хрещатик на ділянці від вул. Михайлівської до Європейської площі і на вул. Михайлівській до вул. Костьольної.

Рух усіх видів транспорту перекриють під час прибуття і від'їзду учасників заходу з 06:00 до 10:00 і з 15:30 до 20:00 29 вересня на першій смузі руху навпроти центрального входу до залізничного вокзалу. Крім того, 29 вересня заборонять парковку, крім транспортних засобів учасників заходу, на тротуарній частині непарної сторони вул. Хрещатик від Бессарабської площі до вул. Богдана Хмельницького.

Внесено зміни в роботу наземного пасажирського транспорту, маршрут якого проходить за місцем події.

Всеукраїнський форум Право на життя присвячений 10-й річниці підписання Україною Конвенції ООН про права осіб з обмеженими можливостями та є ініціативою громадської спілки Всеукраїнське громадське об'єднання Національна Асамблея людей з інвалідністю України.

Раніше в Києві стався збій в русі швидкісних трамваїв, в результаті чого заблоковано трамвайна лінія від станції Політехнічна і до Вокзалу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: