Велогонка: в Києві обмежать рух транспорту

Читать на русском
Буде обмежено рух транспортних засобів для монтажу і демонтажу сценічних конструкцій з 00:00 до 12:30 2 вересня на вул. Хрещатик

У Києві та Київській області в неділю, 2 вересня, обмежать рух автотранспорту через проведення велосипедних змагань.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, передає Слово і Діло

Відзначається, що в неділю з 09:00 до 17:00 в столиці відбудуться п'яті міжнародні змагання з велосипедного спорту Київська Сотка - аматорські змагання для всіх бажаючих чоловіків і жінок від 18 років на велосипедах будь-якого типу на дистанції 100 км.

У зв'язку з заходом буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів для монтажу і демонтажу сценічних конструкцій з 00:00 до 12:30 2 вересня на вул. Хрещатик (від Алеї Героїв Небесної Сотні до площі Бессарабської), а також з 09:00 до 16:00 по маршруту велогонки.

Змагання з велосипедного спорту триватиме по такому маршруту: вул. Хрещатик (старт) - площа Бессарабська - вул. Басейна - бульвар Лесі Українки (до Печерського моста) - бульвар Дружби народів (в напрямку моста Патона) - Наддніпрянське шосе - Столичне шосе - Дніпровське шосе (траса Н 01).

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв у травні відкрити перехоплюючий велопаркінг на метро «Лівобережна»Сказано 28 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Далі - через населені пункти Підгірці, Романків, Старі Безрадичі, Тарасівка, Обухів, Шевченкове, Копачів, Велика Бугаївка, Рославичі, Хотів, Віта-Поштова, Чабани.

Фініш відбудеться на проспекті академіка Глушкова, 13-Б, біля станції метро Теремки, ТРЦ Магелан).

Як повідомлялось, у Києві за два тижні роботи системи велопроката було вкрадено 4 велосипеди.

Додамо, 28 квітня 2016 року мер Києва Віталій Кличко під час акції «Велосипедом на роботу» повідомив, що в травні відкриють перехоплюючий велопаркінг на метро «Лівобережна».

Також, міністр молоді та спорту Ігор Жданов розповів Слову і Ділу, як проходить реконструкція спорткомплексу Авангард. Повне інтерв'ю міністра - за посиланням

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: