Порошенко розповів, чи є у нього бізнес в Росії

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив, що у нього дійсно був бізнес в Росії, але до війни.

Президент України Петро Порошенко заявив, що у нього дійсно був бізнес в РФ, але до війни. Зараз ніякого бізнесу немає.

Про це він повідомив на відкритті 10-го міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», передає Слово і Діло.

«У мене був бізнес в Росії до війни. Але війна все змінила. І тепер я хочу, щоб всі почули: у Порошенка бізнесу в Росії немає і бути не може: ні аграрного, ніякого іншого», - сказав Порошенко.

Він додав, що його політичні опоненти поводяться нечесно.

«І хочу підкреслити: я не виправдовуюсь, а навпаки - я безпосередньо звинувачую своїх політичних опонентів в Україні. Звинувачую їх у відвертій брехні, в чорному піарі, підігравання російській пропаганді ... в жадібності за будь-яку ціну прийти в українську владу», - заявив президент України.

Не «рошеном» єдиним. Як Порошенко виконує обіцянки, дані в статусі президентаДо президентських виборів в Україні залишився рік. Слово і Діло аналізує, як виконував обіцянки нинішній глава держави Петро Порошенко.

Раніше повідомлялося, що Порошенко продає «Кузню на Рибальському».

Додамо, раніше кілька десятків народних депутатів заявили, що вимагають від президента Петра Порошенка публічної відповіді щодо низки питань зокрема можливого зловживання владою та наявності в глави держави бізнесу в Росії.

При цьому підписанти наполягають на форматі відвертої розмови з Порошенкому форматі прес-конференції або відкритої зустрічі за круглим столом, яку транслюватимуть провідні телеканали.

Також аналітики порталу з'ясували, скільки обіцянок з передвиборної риторики виконав Порошенко.

Читайте також про обіцянки Порошенка за час президентської каденції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: