Ердоган подарував Порошенкові іменний торт

Читать на русском
Сотні людей в США привітали президента України з днем народження. А турецький лідер прийшов в штаб-квартиру з іменним тортом.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган з нагоди дня народження подарував президенту Петрові Порошенку іменний торт.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 28 вересня, повідомила перший заступник спікера парламенту Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

«Happy birthday! Звучало від журналістів, які працювали на Асамблеї, прихильників з діаспори, які прийшли в штаб-квартиру привітати українського президента, на всіх двосторонках. А президент Туреччини Ердоган зробив українському колезі милий сюрприз - справжній іменинний торт, який був дуже смачним зі справжньою міцною кавою по-турецьки», - написала вона.

Як відомо, свій день народження Порошенко провів в Нью-Йорку, де брав участь у Генасамблеї ООН. Геращенко зазначила, що 26 вересня, члени української делегації отримали сотні дзвінків і СМС з проханням передати вітання президенту.

Нагадаємо, 26 вересня Порошенко виступив на Генасамблеї ООН. Головними темами президентського спічу є безпека, гуманітарна ситуація на Донбасі, а також перспективи введення миротворчої місії.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко під час робочої поїздки в США вручив високі державні нагороди на зустрічі з лідерами української громади.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: