Ремонт вулиці Шевченка у Львові проведуть пізніше, ніж обіцяв Садовий

Читать на русском
Андрій Садовий пообіцяв, що вулицю Шевченка у Львові відремонтують у 2017-2018 роках. Але реконструкцію перенесли на наступний рік.

Реконструкції вулиці Шевченка у Львові цього року чекати не слід. При цьому мер Андрій Садовий майже два роки тому пообіцяв зробити її в 2017-2018 роках.

«Місто продовжує переговори з Європейським інвестиційним банком про нову угоду, яка дозволить нам закупити протягом наступних двох років чергову велику партію громадського транспорту. За ці кошти ми також плануємо в період 2017-2018 років провести реконструкцію вулиць Шевченка, Вітовського та Бандери», – розповів Садовий.

Садовый обещал провести реконструкцию ул. Шевченко в 2018 годуСлово і Діло

Однак на початку лютого цього року міський голова заявив, що ремонт вулиці Шевченка розпочнуть наступного, 2019 року. У 2018-му ж планують почати активну роботу над ремонтом вулиці Замарстинівської й повністю завершити ремонтні роботи на Личаківській.

Заступник директора Департаменту житлового господарства, своєю чергою, також повідомив, що на ремонт вулиці Шевченка цього року розраховувати не варто. Зараз проект ремонту перебуває на стадії розробки. Таким чином, Садовий провалив свою обіцянку.

Нагадаємо, «Слово і Діло» аналізувало, як виконують свої обіцянки мери обласних центрів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: