Дитячий садок у Винниках під Львовом не відкрився в 2017 році, як обіцяв мер Садовий

Читать на русском
Передбачалося, що вже в 2017 році до садка підуть 200 малюків. Однак дата його відкриття після реконструкції перенесена на 2018 рік.
Високий замок

Міський голова Львова Андрій Садовий провалив обіцянку відкрити першу чергу дитячого садка у Винниках у 2017 році.

Таку обіцянку він дав 8 червня 2017 року, перебуваючи на території садка, нагадує «Слово і Діло».

«З 2002 року цей садочок не працював. Ми собі поставили стратегічну мету – цього року перша черга садочка має запрацювати», – заявив Садовий журналістам.

За його словами, Львівська міська рада затвердила комплексну програму підтримки соціальної сфери та інфраструктури громад міста Винники, селища міського типу Рудне та Брюховичів на 2016-2020 роки. Львів вирішив допомогти грошима, оскільки в цих пригородах живуть багато львів’ян. У 2017 році у місто Винники Львів мав інвестувати понад 17 млн грн, з них найбільше – 10 млн грн – на відновлення садочка №162.

Андрій СадовийМіський голова Львова

«Загалом кошторисна вартість цього об’єкта складатиме 35 мільйонів. Щоб ви розуміли, бюджет Винників дотягує десь до 25 мільйонів», – повідомив Садовий.

«Ці плани, які в нас є, вони будуть реалізовані», – підкреслив він.

Ремонт у дитячому садку дійсно провели, однак через те, що будівельні роботи затягнулися, станом на 12 січня 2018 року на завершальній стадії перебувають будівельні роботи з облаштування 8 груп. Уже проведені комунікації та ведуться роботи з благоустрою території.

Однак, оскільки дата відкриття дитячого садка була запланована на грудень 2017 року, але була перенесена на 2018 рік, то обіцянка мера Львова отримує статус «не виконано».

У жовтні 2017 року Андрій Садовий повідомив про намір побудувати адаптовану до українських стандартів школу з викладанням англійською мовою.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Садовий дав 360 обіцянок, з яких 148 виконав, а 97 – провалив.

Раніше ми повідомляли, що Садовий виділив грошове заохочення 86 вчителям зі 100 обіцяних. Також «Слово і Діло» писало про те, як мери справляються зі своїми обіцянками щодо комуналки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: