Зведення ООС: 4 бойовиків знищені та ще 8 поранено

Читать на русском
Бойовики 22 рази порушили режим тиші, важке озброєння не застосовувалося. Від початку поточної доби окупанти двічі обстріляли позиції ОС.

Минулої доби бойовики 22 рази порушили режим тиші, важке озброєння не застосовувалося. Від початку поточної доби окупанти двічі обстріляли позиції ОС - втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Ситуація в ООС: за місяць зафіксовано понад 700 обстрілівУ зоні проведення ООС на Донбасі за місяць було зафіксовано 724 обстріли бойовиків. Загинули сім українських військових.

«Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Троїцьке, Новотроїцьке, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине», - повідомили у штабі.

Бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З озброєння БМП обстрілювали позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Новотроїцьке та Широкине, біля Новотошківського застосували зенітну установку ЗУ-23-2.

За даними розвідки, 4 бойовиків знищено та ще 8 поранено.

«Від початку поточної доби противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Гнутове з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, раніше в Донецькій області почалася реконструкція контрольного пункту в'їзду-виїзду «Новотроїцьке», громадян попередили про можливі ускладнення з пропуском автомобілів.

Також стало відомо, що місія ОБСЄ зафіксувала понад 100 вибухів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: