Завод у Порошенка купить Тігіпко

Читать на русском
Група Сергія Тігіпка досягла попередньої домовленості про покупку заводу Кузня на Рибальському Порошенка.

Група ТАС Сергія Тігіпка досягла попередньої домовленості про купівлю ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили агентству «Інтерфакс-Україна» в прес-службі групи.

У Раді хочуть почути від Порошенка, чи має він бізнес у країні-агресоріЧи працює Порошенко на Росію? Народні депутати чекають відповіді від глави держави в Раді. У листі-зверненні запитують про зловживання владою, бізнес у РФ і гроші для Ахметова.

«Наразі до Антимонопольного комітету подана заява щодо можливості придбання акцій ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському». Після отримання дозволу від регулятора сторони мають намір продовжити роботу зі здійснення угоди», – сказали в прес-службі.

«Вартість і терміни завершення угоди не розголошуються. Про плани групи ТАС щодо подальшого розвитку підприємства буде повідомлено після отримання рішення від Антимонопольного комітету», – відзначили в прес-службі.

Раніше повідомлялося, що фонд «Прайм Ессетс Капітал», який керує активами Петра Порошенка, досяг принципової угоди про продаж заводу «Кузня на Рибальському» вітчизняному покупцю.

Також стало відомо, що в серпні понад 60 тис. кв. м нерухомості заводу «Кузня на Рибальському» президента Петра Порошенка та його соратника Ігоря Кононенка передали компанії «Буд-Реновація».

Найбільший акціонер заводу «Кузня на Рибальському» – фонд «Прайм Ессетс Капітал» Петра Порошенка з пакетом 82,5% акцій. Ще 11,5% акцій підприємства належать фонду ВІК Ігоря Кононенко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: