Добкін не продовжив реконструкцію очисних споруд у Первомайському

Читать на русском

Народний депутат України від одномандатного виборчого округу №178 (Балаклея, Харківська область) Дмитро Добкін провалив передвиборчу обіцянку продовжити необхідні заходи з реконструкції комплексу очисних споруд міста Первомайського.

Таку обіцянку він дав 19 вересня 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

«Як чинний народний депутат України, обраний за округом, вважаю своїм обов'язком продовжувати виконувати накази виборців, заплановані до 2017 року, а саме продовження необхідних заходів із реконструкції комплексу очисних споруд у місті Первомайському», – записано в передвиборчій програмі Дмитра Добкіна.

У вересні 2018 року Первомайська міська рада повідомила нам, що в 2015 році для забезпечення надійного електроживлення обладнання каналізаційних очисних споруд з обласного бюджету виділили понад 21 мільйон гривень. У 2017 році ці роботи були завершені.

Того ж року був розроблений проект «Реконструкція повітродувної станції та аеротенків каналізаційних очисних споруд міста Первомайського». Для його здійснення додатково потрібно виділити ще майже 26 мільйонів гривень.

При цьому міська рада не повідомила про факти сприяння народного депутата Дмитра Добкіна ремонту очисних споруд. Таким чином, його обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Добкін дав 19 обіцянок, з яких жодної не виконав, а 9 – провалив.

Нагадаємо, в Добкіна так і не дійшли руки до розробки буровугільного родовища в Харківській області.

Також ми писали, що водопостачання в селі Червоному відремонтували без допомоги Добкіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: