У Добкіна так і не дійшли руки до розробки буровугільного родовища в Харківській області

Читать на русском

Добкін-молодший провалив передвиборчу обіцянку забезпечити депутатський супровід розробки та запуску буровугільного родовища Барвінківського району Харківської області.

Народний депутат України за одномандатним виборчим округом №178 (Балаклея, Харківська оласть) Дмитро Добкін не виконав передвиборчу обіцянку забезпечити належний депутатський супровід розробки та запуску в експлуатацію буровугільного родовища Барвінківського району Харківської області.

Таке запевнення він дав 23 вересня 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

«Як чинний народний депутат України, що обраний в окрузі, вважаю своїм обов'язком продовжувати виконувати накази виборців, заплановані до 2017 року, а саме забезпечити необхідний депутаский супровід розробки та пуску в експлуатацію буровугільного родовища Барвінківського району Харківської області», – записано в передвиборчій програмі Дмитра Добкіна.

У Барвінківській районній державній адміністрації «Слову і Ділу» повідомили, що станом на 14 серпня 2018 року на території району, зокрема на Новодмитрівському родовищі, не провадилася розробка бурого вугілля. Також РДА не володіє інформацією про сприяння народного депутата Добкіна у вирішенні цієї проблеми. Цю інформацію 20 серпня підтвердили й у Харківській облдержадміністрації. Таким чином, Добкін не виконав свою передвиборчу обіцянку.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Дмитро Добкін дав 19 обіцянок, жодної не виконав, а 7 – провалив.

Нагадаємо, ми писали, що водопостачання в селі Червоне Харківської області відремонтували без допомоги Добкіна.

Хто з нардепів, крім Добкіна-молодшого, за чотири роки не виконав жодної обіцянки – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: