Які теми хвилюють міністра культури Нищука

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми чиновники найчастіше дають обіцянки. Наприклад, Юрій Стець найбільше обіцянок дав у сфері інформаційної політики та внутрішньовідомчої діяльності свого міністерства. Сьогодні вивчаємо, що близько міністру культури Євгену Нищуку.

Свою посаду Нищук обіймає з квітня 2016 року. Відтоді він дав 22 обіцянки, виконав 7 (32%), а 5 – провалив. Найчастіше міністр дає обіцянки, пов'язані з реформою державної служби та внутрішньої діяльністю відомства. Їх у нього набралося 7, реалізовані лише 3 (43%), ще 3 – провалені.

Шість обіцянок Нищук дав на тему реставрації культурних установ, але їх рівень виконання зовсім невисокий – 17% (одна виконана, п'ять 0– у процесі). Половину своїх запевнень щодо проведення міжнародних конкурсів і фестивалів міністр виконав, зафіксовані 4 таких обіцянки. Реалізував він також єдину обіцянку, пов'язану з популяризацією читання.

В очільника Мінкульту також є дві обіцянки щодо українського кіно, поки вони в процесі. Так само, як і дві обіцянки щодо онлайн-послуг і реєстрів.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, міністр культури України Євген Нищук заробив у серпні 19 тисяч 948,98 гривні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: