У Полтаві знизили вартість проїзду в громадському транспорті

Читать на русском
Заступник міського голови Олексій Чепурко підкреслив, що метою міськради є компенсація перевізникам витрат на безкоштовне перевезення пільгових категорій.

У Полтаві тарифи на проїзд у громадському транспорті знизили на одну гривню.

Відповідне рішення ухвалили 25 вересня на засіданні міської ради, передає прес-служба відомства, пише «Слово і Діло».

Проїзд по 8 гривень. На що підуть гроші та чи допоможе пасажирам електронний квитокУ Києві з 14 липня вдвічі (до 8 гривень) зросла вартість проїзду в комунальному транспорті. Більше про ситуацію знають експерти

«Від сьогодні (26 вересня – ред.) електротранспорт та автотранспорт КП «Полтаваелектроавтотранс» здійснює перевезення за тарифами 2 гривні – проїзд у тролейбусі та 4 гривні – в автобусі», – повідомив секретар міськради.

Також начальник відділу транспортних перевезень і зв'язку Юрій Сябро виніс на розгляд виконкому два проекти рішень про переможців конкурсу перевізників та затвердження коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів-пільговиків до пасажирів, які оплачують проїзд.

Заступник міського голови Олексій Чепурко підкреслив, що метою міськради є компенсація перевізникам витрат на безкоштовне перевезення пільгових категорій, щоб не створювати неприємних ситуацій із відмовою в безкоштовному перевезенню.

Раніше була названа вартість проїзду платними дорогами.

Також нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко пояснив, заради чого вдвічі підняли ціни на проїзд.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: